dissabte, 19 de febrer del 2011

Benvinguts

Bé primera entrada  en aquest blogs.
Si estàs llegint això vol dir que hem coneixes, però si no et faig cinc cèntims via FAQ´s:


-Per què estàs a Anglaterra?


Doncs perquè faig acceptar una oferta de feina dins de la meva mateixa empresa (Coty) per marxa una temporada a la fàbrica que el grup té a Ashford (ja hi dedicaré un capítol complert a aquesta ciutat/poble).


-On està exactament Ashford?


Està al sud est anglès: a mig camí entre Londres (37 minuts en tren ràpid)  i Canterbury (mitja hora en cotxe). Té molt bones connexió via tren perquè és una parada de l´Erostar. També té "bastant" a prop  (una hora en cotxe) l'Aeroport  de Gatwick.


-Quant de temps hi seré?


Oficialment NO tinc bitllet de tornada. El meu target és estar mínim mínim un any i poc. Això dependrà de moltes coses, de com vagi la feina, si  els meus superiors están contents amb mí. Sino ... fuera! a la calle!. to the street!




-On penses buscar pis?
A Ashford.


-Uf, Ashfrod, no seria millor ciutats més mogudes com Londres o Canterbury?


Doncs sí estaria bé viure a Londres, però ho he descartat per els elevats preus i el temps que passaria al volant (que per cert la benzina no és gens barata) o al tren (que no és gens barato per cert)-


L'altre opció és Canterbury  però la carretera que uneix ambdues ciutats és pitjor que l´NII, per el que tindria caravana, sobretot al tornar.


De totes maneres, si la feina m'agrada i vull estar més d'un any, no descarto canviar-me de pis.




-Osti, què guai! et podem venir a veure?
I tant, hi està tothom convidat! Només us demano que aviseu amb temps.

2 comentaris:

  1. Hola Aitor...ya tenemos ganas de visitarte. Tiene muy buena pinta el contado..Espero que nos cuentes más cosas de cómo es la vida en Kent para que se nos pongan los dientes largos..
    Por cierto, qué aeropuerto está más cerca de tu casa...el de Manston o el de Rochester?
    Un beso, y cuidate tanto como Achim en la foto..ji,ji

    ResponElimina